Kreu Financa Sipas kalendarit të pagesave sot pasdite pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori

Sipas kalendarit të pagesave sot pasdite pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni