Kreu Financa Sot ekzekutohen pagesat për këto kategori. A do të ekzekutohen me shtesa prej 100 euro?

Sot ekzekutohen pagesat për këto kategori. A do të ekzekutohen me shtesa prej 100 euro?

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Shtesat prej 100 euro nuk ka informacione se do te ekzekutohen sot, por shpresojme per nje lajm pozitiv raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni