Kreu Financa Sot, gjatë pasditës pritet të bëhen pagesat për keto kategori nga Ministria e Financave

Sot, gjatë pasditës pritet të bëhen pagesat për keto kategori nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjithë pensionistët se pagesa e pensioneve e paraparë të bëhej me daten 17.10.2022 , është shtyrë për ditën e sotme, më 18 tetor 2022. Arsyeja e shtyerjes është aplikimi i shtesës prej 100 euro sipas vendimit të Qeverisë në kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin, për të cilën ka qenë i nevojshëm një proces shtesë verifikimi.Duke shpresuar në mirëkuptim të të gjithë përfituesve, ju sigurojmë se stafi i ministrisë është duke punuar intenzivisht ashtu që ekzekutimi i pensioneve me shtesën prej 100 euro të bëhet nesër që në sesionin e paradites.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni