Kreu Ekonomi Sot ka nisur regjistrimi i popullsisë. Nëse nuk regjistroheni denoheni deri në 2000 euro

Sot ka nisur regjistrimi i popullsisë. Nëse nuk regjistroheni denoheni deri në 2000 euro

nga Flamur Berisha

Në Kosovë sot ka nisur regjistrimi i popullsisë, proces ky që do të zgjasë deri më datë 17 maj. E, qytetarët që nuk marrin pjesë në regjistrimin e popullsisë do të dënohen nga 20 deri në 2000 euro.

Kështu ka ritheksuar drejtori i Agjencisë së Statistikave të Kosovës, Avni Kastrati, gjatë një takimi me kryetarët e komunave, transmeton Telegrafi.

Pas “ultimatumit” të Bidenit, vjen reagimi i Izraelit – do të hapen dy rrugë të p…

Aktorja e njohur konfirmoi se u martua fshehurazi dy vjet më parë, publikon pamje të ce…

“Doja të pyesja vetëm pse” – portieri në Spanjë u dënua pasi reagoi n…

Shkencëtarët dëshiruan të shpallnin një epokë të re – pse e refuzoi një gjë të ti…

“Reuters” reportazh për Zvërnecin: Planet e Kushner sjellin frikë dhe shpresë në Vlorë

“Regjistrimi është obligim, qytetarët që nuk marrin pjesë do të dënohen nga 20 deri në 2000 euro”, tha ai.

Tutje, ai ka deklaruar se kërkohet angazhim maksimal për regjistrimin e popullsisë.

“Kërkoj mbështetje nga ju, sepse qëllimi i regjistrimit është që asnjë banor të mos mbetet pa u regjistruar. Regjistrimi do të bëhet nga dita e marte deri në të dielën. Kjo vjen nga përvoja e vendeve tjera… E hënë është ditë pushimi, sepse kanë nevojë regjistruesit për një ditë pushim”, ka potencuar ai.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni