Kreu Financa Sot kjo kategori e punetoreve pritet ti kete ne xhirollogari pagat nga Thesari i Shtetit

Sot kjo kategori e punetoreve pritet ti kete ne xhirollogari pagat nga Thesari i Shtetit

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Meqense data 30 qershor eshte dite vikendi dhe dita e neserme e keti muaji njeashtu eshte dite vikendi, sektori publik pritet ti marre pagat per muajin qershor sot. Pra me daten 28 qershor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni