Kreu Financa Sot mblidhet Qeveria, në rend dite projektligji që i gëzon të gjithë punëtorët

Sot mblidhet Qeveria, në rend dite projektligji që i gëzon të gjithë punëtorët

nga Kontabilisti

Në rend dite janë edhe shqyrtimi i Projektligjit për Zyrtarët Publik dhe i atij për Pagat në Sektorin Publik.

Rendi i plotë i mbledhjes së Qeverisë:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni