Kreu Financa Sot pritet te behen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna

Sot pritet te behen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni