Kreu Financa Sot pritet të ekzekutohen pagesat nga Ministria e Financave për këto kategori

Sot pritet të ekzekutohen pagesat nga Ministria e Financave për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Kosovës se me datën 15 Shkurt do të bëhet ekzekutimi i pagesave për muajin Shkurt 2023 të skemave sociale dhe pensioneve, që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni