Kreu Financa Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Shteti (Kalendari i Pagesave)

Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Shteti (Kalendari i Pagesave)

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni