Kreu Financa Të marten ekzekutohen pagesat për këtë kategori nga Ministria e Financave

Të marten ekzekutohen pagesat për këtë kategori nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 15 Nentor do te bejë ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni