Kreu Ekonomi Të miratohet ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura

Të miratohet ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura

nga Flamur Berisha

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka deklaruar se tash masat duhet të respektohen nga operatoret ekonomik në mënyrë që vera të jete me sa më pak kufizime.

Sipas tij, tash duhet të miratohet sa më shpejt, ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit, si dhe të sigurohet vaksinimi masiv i qytetarëve, si një ndër parakushtet bazë për rimëkëmbje të ekonomisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni