Kreu Ekonomi Thirrje per aplikim nga Komuna e Prishtines për këtë sektor!

Thirrje per aplikim nga Komuna e Prishtines për këtë sektor!

nga Flamur Berisha

Drejtoria e Bujqësisë ka hapur thirrjen për aplikim për përkrahje në fushën e bujqësisë, blegtorisë dhe shpezërisë.Aplikimi është i hapur nga data 10 deri me 24 Mars dhe të gjitha hollësite i gjeni në vegëzën: https://tinyurl.com/yymw5rmu

Ju gjithashtu mund të pëlqeni