Kreu Ekonomi Thirrje publike për mbështetje financiare për OJQ-të nga fushat si në vijim!

Thirrje publike për mbështetje financiare për OJQ-të nga fushat si në vijim!

nga Flamur Berisha

Komuna e Podujevës bën thirrje publike për mbështetje financiare për OJQ-të nga fushat si në vijim:

● Fushata avokuese dhe lobuese për avancimin e pozitës së personave me nevoja të veçanta në shoqëri;
● Ofrimi i shërbimeve të mbrojtjes dhe këshillimeve psiko-sociale për personat me nevoja të veçanta;
● Programe/projekte për përkujdesje dhe trajtim të personave me nevoja të veçanta;
● Aktivitetet lidhur me shërbimet e rehabilitimit, socializimit të personave me nevoja të veçanta si dhe fusha tjera të ngjashme.
Thirrja përfundon më 19.03.2021Linku: https://kk.rks-gov.net/…/Thirrje-publike-per-mbeshtetje…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni