Kreu Ekonomi Thirrje publike për ofrimin e mbështetjes financiare. Apliko Ketu!

Thirrje publike për ofrimin e mbështetjes financiare. Apliko Ketu!

nga Flamur Berisha

Thirrje publike për ofrimin e mbështetjes financiare publike për projektet kulturore – artistike në përputhje me rrethanat pandemike të COVID 19 për OJQ dhe Individ për vitin 2021

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit / Departamenti i Kulturës i fton organizatat e regjistruara si OJQ (sipas kërkesave të legjislacionit në fuqi për lirinë e asociimit në organizata jo-qeveritare në Republikën e Kosovës apo në shtetin ku është e koncentruar diaspora), si dhe Individët, programi i të cilëve është i fokusuar në fushën e kulturës që të aplikojnë për mbështetje financiare për projektet-idetë e tyre.Për detaje vizitoni linkun e mëposhtëm:https://www.mkrs-ks.org/…/thirrja-projektet-kulturore…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni