Kreu Financa TRANSFERET ME BANKAT E AUSTRISË BRENDA 10 SEKONDAVE ME PAYSERA KOSOVA

TRANSFERET ME BANKAT E AUSTRISË BRENDA 10 SEKONDAVE ME PAYSERA KOSOVA

nga Kontabilisti

Paysera Kosova ka njoftuar se përmes bankave të Austrisë mund të realizohen transfere hyrëse dhe dalëse me komision vetëm 3 euro. Duke e pasur parasysh se shumica e bankave Austriake janë SEPA Instant, lajmi më i mirë është se klientët e Payserës, transferet mund t’i kryejnë brenda 10 sekondave.

Për të gjithë ata që nuk e dinë, SEPA Instant (quhet ndryshe SEPA Instant Credit Transfer ose SCT Inst.) – transferet e menjëhershme në euro që ekzekutohen 24/7/365 dhe arrijnë te marrësi brenda pak sekondave.

Paysera është një aplikacion FALAS për hapjen e llogarisë tuaj dhe përfshinë dërgimin dhe marrjen e parave, konvertimin e monedhave, blerjet në internet dhe shumë produkte tjera.

Së shpejti vjen me risi! Instalojeni aplikacionin dhe na ndiqni në linkun:

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/aplikacioni-mobil

Ju gjithashtu mund të pëlqeni