Kreu Ekonomi Tregohet data e mundshme se kur do te filloje ekzekutimi i pagesave te rimekembjes ekonomike!

Tregohet data e mundshme se kur do te filloje ekzekutimi i pagesave te rimekembjes ekonomike!

nga Flamur Berisha

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi në debatin për rimëkëmbjen ekonomik në “KALLXO Pernime”, ka thënë se 106 milionë euro do të ndahen për bizneset, por sipas tij këto para nuk do të shpenzohen tash.

Sipas informatave qe ne kemi, data e mundshme qe kur do te filloje implementimi dhe ekzekutimi i pagesave do jete ne fund te muajit shkurt ose ne fillim te muajit mars 2021

Ai tutje ka thënë se janë rreth 21 mijë të vetëpunësuar në Kosovë, të ciltë duhet të barazohen me të gjithë të tjerët të cilët i kanë fituar nga 290 euro”, ka thënë Krasniqi.

Ndërsa për bizneset Krasniqi ka thënë se është duke u përgaditur plani.

“Për biznese brenda planit që jemi duke përgaditur duhet që shpejt të marrim informatat për të hyrat dhe shpezimet dhe vendos Qeveria cilat masa, nuk e di, duhet me pritë me marr vendimin qeveria me 106 milionshin”, ka thënë Krasniqi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni