Kreu Financa VIDEO: Keshtu duhet te aplikoni në pilotimin e skemës së asistencës sociale në Kosovë

VIDEO: Keshtu duhet te aplikoni në pilotimin e skemës së asistencës sociale në Kosovë

nga Kontabilisti

Nga SAS pilotimi mund të përfitojnë familjet 👨‍👩‍👧‍👦 e varfra dhe në kushte të rënda ekonomike, si vazhdimësi e skemës së ndihmës sociale ekzistuese, veçse me dallimin që hiqen kriteret diskriminuese. Për të parë se si mund të aplikoni për të qenë pjesë e SAS pilotimit, ju mund të shihni videon në vijim.

Per te pare videon e plote ju lutem klikoni ne kete link:

https://www.facebook.com/MinistriaeFinancave/videos/1187712766000348

Ju gjithashtu mund të pëlqeni