Kreu Financa VJEN ZGJIDHJA PËR OJQ-të

VJEN ZGJIDHJA PËR OJQ-të

nga Kontabilisti

Paysera Kosova, tani, ofron një mundësi të re për Organizatat Joqeveritare (OJQ-të).

Me qëllim që ta ndihmohet komuniteti i organizatave joqeveritare dhe sportive në Kosovë, Paysera Kosova, ofron hapjen e llogarive dhe mirëmbajtjen falas për të gjitha OJQ-të.

Me platformën e avancuar të Paysera Kosova, tani OJQ-të mund të administrojnë të ardhurat, të pranojnë donacione, të paguajnë për shërbimet dhe të transferojnë të holla brenda dhe jashtë vendit.

E gjithë kjo është bërë që OJQ-të të mos humbasin kohë duke pritur në radhë dhe duke paguar shuma të mëdha. 

Paysera i fton ato që të hapin llogarinë në Paysera Kosova online dhe të  përfitojnë nga avantazhet e ofruara falas.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni