Kreu Ekonomi Zyrtare: ATK do ti falë interesin dhe ndëshkimet në vonesë të pagesave

Zyrtare: ATK do ti falë interesin dhe ndëshkimet në vonesë të pagesave

nga Flamur Berisha

Avdullah Hoti ne facebook permes videos tregon periftimet nga ligji per rimekembje ekonomike

nder to ke edhe falja e interesave dhe ndeshkimeve ne rast se behet pagesa baze e tatimeve deri me 31.12.2020

Ju gjithashtu mund të pëlqeni