Kreu Financa Zyrtare: ekzekutohen pagat e sektorit publik dhe te tjera

Zyrtare: ekzekutohen pagat e sektorit publik dhe te tjera

nga Kontabilisti

Njoftohen punetoret e sektorit publik se pagat jane transferuar ne llogarite e juaja bankare/kontabilisti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni