Kreu Ekonomi Zyrtare: hapet afati për aplikim për tërheqjen e 10%-shit nga Trusti. Apliko ketu:

Zyrtare: hapet afati për aplikim për tërheqjen e 10%-shit nga Trusti. Apliko ketu:

nga Flamur Berisha

Per te aplikuar ju duhet te klikoni ketu: www.trusti10.org dhe ti ndiqni hapat e me tutjeshme te cilat jane paraqitur ne Web.

Per te aplikuar duhet te keni llogari bankare personale dhe numrin e leternjoftimit.

Stafi jone ju urone suksese!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni