Kreu Financa Zyrtare: Hapet aplikimi për grante ne Programin e Vetë-Punësimit (Apliko ketu)

Zyrtare: Hapet aplikimi për grante ne Programin e Vetë-Punësimit (Apliko ketu)

nga Kontabilisti

Një Kapitull i Ri i Mbështetjes për të Rinjtë po vjen! 

Jemi të lumtur të ju njoftojmë zgjerimin e mbështetjes për të gjithë të rinjtë e talentuar dhe ambiciozë!

APRK po fillon me Programin e Vetë-Punësimit dhe Ndërmarrësisë 2023-2024.

Grante për kapitalin e nevojshëm për të startuar biznesin tuaj

Mentorim dhe rrjetëzim për të zgjeruar horizontet dhe për të ndërtuar marrëdhënie që do të çojnë biznesin tuaj në nivelin tjetër

Trajnime të specializuara për të ndihmuar ju të zhvilloni ide dhe strategji fitimprurëse.

Për çdo të ri me ide biznesi, kjo është shpallja që keni pritur.

Ëndrra juaj, kombinuar me mbështetjen tonë, do të shkëlqejë si kurrë më parë!

Link:

https://sites.google.com/view/pvpn-2023-2024/programi?fbclid=IwAR24NAjveyLCRFWUl24cwvB8V0bvkA0GIewsu-PI3g6ndtP3zt6r-PULw_8_aem_ATnkl_65EoIOU57IvElRL_a3QtwLh-HXrA0RkCw4cSZEabudX87AoDRO4nnlPnhS2l6oUfuHSmJR5TsXaLqs4rZz

Ju gjithashtu mund të pëlqeni