Kreu Ekonomi Zyrtare: kaq do te jetë shuma qe do të marin nga qeveria skemat sociale

Zyrtare: kaq do te jetë shuma qe do të marin nga qeveria skemat sociale

nga Flamur Berisha

Albin Kurti kryeminister i qeverise se Kosoves ka deklaruar ne facebook se nuk do te kete me pension me te vogel se 100€ ne vend. Pra, ”Qeveria ka marr vendim te mire sepse kane ndarë edhe 35 milionë euro për t’u siguruar se asnjë pension nuk mbetet nën 100 euro, dhe secilës familje në asistencë sociale shtesa prej 30% i bëhet e përhershme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni