Kreu Ekonomi Zyrtare: keto jane aktivitetet qe do te mbyllen per 12 dite

Zyrtare: keto jane aktivitetet qe do te mbyllen per 12 dite

nga Flamur Berisha

Gastronomia, qendrat tregtare, palestrat dhe shkollat mbyllen nga 6 – 18 prill?

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, sot do të mbajë një mbledhje virtuale me kryetarët e komunave të Kosovës, për të diskutuar rreth masave të reja anti-Covid.

Siç mëson Express, mbledhja do të fillojë në orën 10:00, ndërkaq aty do të diskutohen në detaje masat e reja anti-Covid, përfshirë edhe mbylljen për 12 ditë, për të cilën Vitia dje ka folur edhe me ministrat e kabinetit qeveritar dhe përfaqësuesit e gastronomisë.

Aty u bë e ditur se do të mbyllën lokalet e gastronomisë, qendrat tregtare, palestrat dhe shkollat, ndërkaq u tha se kjo mbyllje do të mbëhet nga data 6 deri më 18 prill

Ju gjithashtu mund të pëlqeni