Kreu Biznes Zyrtare: Ky është orari i ri i punës së gastronomisë!

Zyrtare: Ky është orari i ri i punës së gastronomisë!

nga Flamur Berisha

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka aprovuar kërkesën e Asocicaionit të Komunave të Kosovës për heqjen e orës policore, si dhe zgjatjen e orarit të punës së gastronomisë.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka aprovuar kërkesën e Asocicaionit të Komunave të Kosovës për heqjen e orës policore, si dhe zgjatjen e orarit të punës së gastronomisë.

Lokaleve pritet që t’u lejohet puna deri në ora 23:00, shkruan Reporteri.net.

Kjo u bë e ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të AKK-së.

“Tek lirimi i masave, pas konsultimeve me kryetarët e komunave, brenda kësaj jave do të vlerësohet situata dhe pritet të hiqet ora policore dhe nga mesi i qershorit do të lehtësohen edhe masat lidhur me ahengjet. Pritet që lokalet të lejohen të punojnë deri në ora 23, ndërsa organizimi i dasmave pritet të lejohet nga 15 qershori.”, thuhet në njoftim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni