Kreu Ekonomi Zyrtare: Ky eshte vendimi i qerverise Kurti per biznese

Zyrtare: Ky eshte vendimi i qerverise Kurti per biznese

nga Flamur Berisha

Nga takimi me Ministrat Vitia, Hajdari dhe Murati

  • Pavaresisht kundershtimit tone, per cfaredo lloj mase kufizuese, masa te reja kufizuese do te kete
  • Masat do te jene te kufizuara ne kohe: 12 dite
  • Krahas vendimit per masa te reja kufizuese, do te miratohet vendimi per perkahje financiare te bizneseve qe preken nga masat e reja (qiraja + pagat e punetoreve).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni