Kreu Financa Zyrtare: Sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012

Zyrtare: Sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë. Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312

Ju gjithashtu mund të pëlqeni