Kreu Financa A perfitojnë gratë nga programi i vetë-punesimit për grante?

A perfitojnë gratë nga programi i vetë-punesimit për grante?

nga Kontabilisti

Lexoni me kujdes udhëzimet dhe nëse i plotësoni kriteret, apikoni sa më parë! Për më shumë, kliko: https://sites.google.com/view/pvpn-2023-2024/programi

Programi i Vet-Punësimit 2023-2024 është hapur! Rasti yt për të krijuar biznesin tënd është këtu. Nëse je 18-29 vjeç, aplikoni tani dhe transformoni idetë në realitet me trajnim, mentorim dhe grant deri në 3000€

Afati i fundit: 23 Tetor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni