Kreu Financa Këtu mund te aplikoni per grant ne Agjensine e punesimit si i Vetë Punesuar

Këtu mund te aplikoni per grant ne Agjensine e punesimit si i Vetë Punesuar

nga Kontabilisti

Programi i Vet-Punësimit 2023-2024 është hapur! Rasti yt për të krijuar biznesin tënd është këtu. Nëse je 18-29 vjeç, aplikoni tani dhe transformoni idetë në realitet me trajnim, mentorim dhe grant deri në 3000€

Afati i fundit: 23 Tetor.

Apliko https://forms.gle/X26QGnK6FmbhLdrXA

Lexoni me kujdes udhëzimet dhe nëse i plotësoni kriteret, apikoni sa më parë! Për më shumë, kliko: https://sites.google.com/view/pvpn-2023-2024/programi

Ju gjithashtu mund të pëlqeni