Kreu Financa Arrestohet lypësi kosovar, policia i gjeti mbi 18 mijë euro

Arrestohet lypësi kosovar, policia i gjeti mbi 18 mijë euro

nga Kontabilisti

Një burrë nga Kosova D.C. (78) nga Kosova, i cili u kap duke kërkuar lëmoshë nga policia, u arrestua në Budvë, pasi iu gjet me 18.980 euro.

“Policët e Departamentit të Sigurisë së Budvës gjetën 7818 euro, 980,112 dinarë, shtatë dollarë amerikanë dhe pesë riyadë sauditë pranë D.C. (710), si dhe fatura dhe copa letre me numra të shkruar në xhepat e xhaketës,” tha drejtoria e policisë.

Siç thanë ata, ai u arrestua dhe ndaj tij u paraqit një kërkesë për fillimin e procedimit të kundravajtjes për shkelje sipas nenit 30 të Ligjit për Rendin Publik dhe Paqen.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni