Kreu Biznes Njoftim per biznese nga Superpuna. Ka suspendime per mos respektim te rregullave

Njoftim per biznese nga Superpuna. Ka suspendime per mos respektim te rregullave

nga Kontabilisti

Superpuna njofton se 20 biznese janë suspenduar nga platforma, si rezultat i mos respektimit të Termeve dhe Kushteve të platformës, të cilat janë vërejtur gjatë monitorimit në teren të përfituesëve.

Monitorimi i bizneseve përfituese nga platforma superpuna është i rregullt dhe i vazhdueshëm. Andaj, udhëzojmë bizneset që t’u përmbahen detyrimeve të tyre, ashtu që në vazhdimësi të kenë mundësinë të përfitojnë nga politikat mbështetëse të Qeverisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni