Kreu Biznes ATK me thirrje serioze per keto kategori te bizneseve

ATK me thirrje serioze per keto kategori te bizneseve

nga Kontabilisti

Administrata Tatimore e Kosovës, i bënë thirrje sektorit të gastronomisë – hotelerisë që të përmbushin të gjitha detyrimet tatimore të parapara me legjislacionin tatimor, si:

Deklarimi dhe pagesa e saktë e tatimit;

Regjistrimi i të punësuarve, si dhe pagesa e tatimin në paga dhe pensionet për të punësuarit;

Pajisja me arkë fiskale dhe lëshimi i kuponëve fiskal;

Deklarimi saktë i organizimit të ahengjeve;

Mbajtja e evidencave lidhur me këngëtarët gjatë mbrëmjeve muzikore, etj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni