Kreu Ekonomi Bëhuni gati. Sot do të ketë reduktime te rrymes ne keto vende

Bëhuni gati. Sot do të ketë reduktime te rrymes ne keto vende

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton konsumatorët se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, të mërkurën (07.12) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10[kV] Besi do të ndërprehet:

LP 10[kV] Lluzhan  (kodi: 10013011) nga ora 10:00 deri 11:30

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra), Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Evitim rreziku, demontim i shtyllës 10[kV].

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr2-Pr7  (kodi: 11000074)  në dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Maloku, rr Dibran Halili, rr. Thimi Mitko, rr. Armend Daci, rr. Gazmend Zajmi, rr. Norbert Jorku dhe rr. Bedri Shala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr7-Pr2 (kodi: 19000074)  ne dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: Rr. Holger Petersen, rr. Nekibe Kelmendi, rr.r Malush Kosova, rr. Arbnor e Asrit Dehari, rr. Ernest Koliqi, rr.Rr Smajl Hajdari dhe një pjesë e rrugës B.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga  Dalja nr.3 Pr7-Pr2   do të ndërprehen:

TS 20/0.4 KV Lagjja e Spitalit 8      ( kodi 19000074195)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV Malësia Invest         ( kodi 19000074281)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV ACG  Avni Kastrati  ( kodi 19000074282)  nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Elbasani, ACG  Avni Kastrati  dhe Malësia Invest.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet :

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe  Godancë.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrim i shtyllës 10kV që paraqet rrezikshmëri në fshatin Kozhicë dhe drejtimi i dy shtyllave tjera të betonit që janë të lakuara në fshatin Baks.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit- Ndërprerje emergjente

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H01) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Xërxe (H03) me kod: 820810 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 12:00  deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc, Bellacërkë, Berjakë dhe Sapniq (një pjesë) dhe Radostë.

Pa tension mbesin edhe Silosi I dhe Sillosi II, Lami Glas dhe 18 Nentori.

Arsyeja: Eliminimi i pikës së nxehtë në hyrjen 35[kV] ardhja nga Rahoveci.

* * *

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10[kV] Malisheva

Nga dalja 10 kV Bellanica do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS NGUCAT(TE SABITI) (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 037 Ngucat te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos në trasenë ekzistuese. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni