Kreu Financa Datat e pagesave per pensionet e veteranëve dhe pensionet e Trepçës dhe ato familjare

Datat e pagesave per pensionet e veteranëve dhe pensionet e Trepçës dhe ato familjare

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Ju gjithashtu mund të pëlqeni