Kreu Financa Pagesat për lehonat si dhe shtesat për fëmijë do të bëhen me këtë datë

Pagesat për lehonat si dhe shtesat për fëmijë do të bëhen me këtë datë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni