Kreu Financa Deri me daten 31 Janar është afati per aplikim për subvencionim per NMVM-te nga Ministria e Ekonomise

Deri me daten 31 Janar është afati per aplikim për subvencionim per NMVM-te nga Ministria e Ekonomise

nga Kontabilisti

Ministria e Ekonomisë ka ftuar ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme (NMVM) të aplikojnë për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje.

Në njoftim thuhet se thirrja për fazën e parë është e hapur deri më 31 janar 2024.

ër ngrohje:

✅Pompa termike subvencionohet me 20% të vlerës investive dhe deri në 2,000€,
✅Kondicioneri/ klima efiçiente subvencionohet me 20% të vlerës investive dhe deri në 1,000€,
✅Kaldaja me biomasë (dru, pelet, briket) subvencionohet me 40% të vlerës investive dhe deri në 2,000€,
✅Stufa individuale me biomasë subvencionohet me 40% të vlerës investive dhe deri në 500€.

Ministria e Ekonomisë bën të ditur se ndërmarrjet në pronësi apo bashkëpronësi të grave nga 51% e tutje, subvencionohen me 5% më shumë.

Linku për aplikim: https://rks-gov.net/476 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni