Kreu Financa Lajm i mire per lehona dhe Shtesat per femijë

Lajm i mire per lehona dhe Shtesat per femijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Shtesat per lehona dhe femije jane ekzekutuar raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni