Kreu Ekonomi Deri në 5 orë pa rrymë. Këto janë vendet dhe orari ku do të ndalet rryma sot

Deri në 5 orë pa rrymë. Këto janë vendet dhe orari ku do të ndalet rryma sot

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën dhe mërkurën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

21.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë 

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak dhe  Sferkë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në lokacionin Poterq, Dugujevë dhe Grabonicë.

22.02.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vasileva (kodi: 16100006  )nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja e shtyllës nën tension dhe vendosja e përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja:  Projekt investiv, ndërrimi i përçuesve ekzistues.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS BALINCË  KARAQICËT (kodi: 82082007023)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Balincë Karaqicët

Arsyeja:  Projekte investive, punimi në rrjet – shtrirja e kabllove.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja:  Projekte investive,  ndërrimi i trafos dhe lidhjet e dyfishta.

22.02.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Ts Lypjan – 4, AMBULLANTA (Kodi: 41000006154) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Rr.Tahir Sinani  dhe rr. Bashkim Krasniqi- nga një pjesë.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

22.02.2023

Punime nga pala e tretë

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS JANQISHTË  (Kodi: 82082006024) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati  Janqishtë- një pjesë.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni