Kreu Financa Sot Ministria e Financave ka ekzekutuar pagesat për keto kategori

Sot Ministria e Financave ka ekzekutuar pagesat për keto kategori

nga Kontabilisti

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Ju gjithashtu mund të pëlqeni