Kreu Financa Pyetje: A mund ta punësoj dhe deklaroj në ATK një punetor të dalur në pension?

Pyetje: A mund ta punësoj dhe deklaroj në ATK një punetor të dalur në pension?

nga Kontabilisti

Pyetje: A mund ta punësoj dhe deklaroj në ATK një punetor te dalur ne pension?

Pergjigje: Po, sepse ju jeni te obliguar te deklaroni punetoret e punesuar ne sistemin EDI të atk-se. Punetoret e dalur ne punesion nuk duhet te paguar kontribute pensionale por vetem tatim ne pagë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni