Kreu Ekonomi Deri në 9 orë pa rrymë. Keto janë vëndet që do të kenë reduktime

Deri në 9 orë pa rrymë. Keto janë vëndet që do të kenë reduktime

nga Kontabilisti

KEDS ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Kjo kompani ka treguar edhe orarin.

Këto ndërprerje do të ndodhin për shkak të punimeve për siguri të sistemit.

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ballovci (kodi: 14000008)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koliqi (kodi: 14016002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 220/35/10[kV] Podujevë  do të ndërprehen nga Dalja 10[kV] Podujeva 4 nga ora 08:00 deri në ora 17:00

këto NS 10/0.4[kV]:

NS 10/0.4[kV] Stadioni    (Kodi 14000004020)

NS 10/0.4[kV] Poliesteri  (Kodi:14000004021)

NS 10/0.4[kV] Besiana      (Kodi:14000004022)

Vendet: Një pjesë e rr. Zahir Pajaziti, pjesa afër shkollës fillore Xheladin Rekaliu, një pjesë e rr. Nazim Gafurri, dhe një pjesë e rr. Besnik Restelica.

Arsyeja: Projekte investive.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3    do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komanda e Ushtrisë (kodi: 12000003021) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet:  Komanda e Ushtrisë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja nga ana e palëve të treta.

2.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3    do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komanda e Ushtrisë 1 (kodi: 12000003159) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet:  Komanda e Ushtrisë 1.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja nga ana e palëve të treta.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella(Kodi: 54000002) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Jashanica( Kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

Dalja ka BRRE: Led Light Technology.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H07)do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prizreni IV (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin Çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi Çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton Çeta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz Susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercialë në rrugën 437 Mbreti Pleurat, Fat Group dhe KFOR-i turk.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),ef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja  10 [kV] Breza ( Kodi: 40044003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Brezovica, Jazhincë, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat  (kodi: 41048002) prej orës  09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Mitrovicë 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Bajri (kodi: 70000004) nga ora 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Afrim Hajrizi (një pjesë), Ahmet Delija (një pjesë), Ali Pashë Tepelena, Asllan Cimili, Ahmet Haxha, Avdullah Zajmi, Avni Dibrani (një pjesë), Bislim Trepça (një pjesë), Bajr-te Xhamia, Fadil Deliqi, Fatime Sokoli, Hamzë Jashari, Hekurudhës, Ibrahim Popvci, Januz Mripa (një pjesë), Martin Camaj (një pjesë), Mulla Mustafë Fazlija (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut, Vëllezërit Frashëri, Vëllezërit Bytyqi, Mustafë Shyti (një pjesë), Rexhep Remziu (një pjesë), Xhevdet Bajrami (një pjesë), Sylejman Shala (një pjesë),  Shala (një pjesë), Shefqet Shkupi dhe Xhemail Zhazha (një pjesë). Fshatrat: Frasher, Frasher i Madh, Frashër i Vogël, Pantinë (një pjesë) dhe Reshan (një pjesë).

Arsyeja: Punime sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i konzollave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (kodi:73000006 ) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Maji, Azem Bejta, Azem Galica  (një pjesë), Bahri Kuqi, Basri Ali Hyseni (një pjesë), Cetines  (një pjesë), Dëshmorët e Kombit  (një pjesë), Drenicës, Rrustem Hyseni, e Shalës, Shote Galica (një pjesë), Fahrul Beqiri  (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Haxhi Zeka, Hoxhë Kadri Prishtina (një pjesë), Isa Mernica (një pjesë), Ismajl Qemajli, Lutfi Musiqi, Magjistralja, Januz Jashari (një pjesë), Vushtri (një pjesë) dhe fshatrat: Begaj, Novosellë e Begut, Studime, Studime e Ulët, Sutjeska.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dejni  (kodi: 82081007)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Gjilan:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Lladovë  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pasjani(Kodi: 61066013) nga ora 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zhegra (kodi 61066006) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiq, Selishtë, Qelik, Haxhitë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni