Kreu Biznes Keto jane çmimet e derivateve per daten 11.10.2022

Keto jane çmimet e derivateve per daten 11.10.2022

nga Kontabilisti
1 Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është:  1.72 €Për Litër
2Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.40 €Për Litër
3Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është:  0.76 €Për LitërCmimet e lartecekura vlejne per daten 11.10.2022 prej ores 10:00 dhe jane valide 24 ore nga data e dhe ora e publikimit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni