Kreu Financa Ekzekutohen pagesa ne vlerë 10 milionë euro nga Thesari i Shtetit per keto kategori

Ekzekutohen pagesa ne vlerë 10 milionë euro nga Thesari i Shtetit per keto kategori

nga Kontabilisti

E mbyllim javën me mbi 10 milionë euro të proceduara për pagesë në Thesar / Ministri të Financave për 7214 përfitues të Programit për Pagesa Direkte 2022.

Deri më tani janë proceduar për ekzekutim gjithsej 41,984,887.85 € për 25,281 përfitues vetëm në kategorinë e subvencioneve.

Theksojmë se vlera për sasinë e grurit të dorëzuar nuk është ekzekutuar ende, sepse përfituesit kanë pasur mundësi që këtë dëshmi ta dorëzojnë deri me datën 02.09.2022 në drejtoritë komunale për bujqësi dhe për këtë arsye ekzekutimi i pagesave për sasinë e dorëzuar të grurit tani është në proces dhe pritet ekzekutimi i tyre së shpejti.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni