Kreu Ekonomi KEDS: këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

KEDS: këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të shtunën (nesër) do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Ballovci (kodi: 14000008) prej orës 10:00- 15:00 .

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeçela,Dumoshi, Shajkoci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesëve.

*****

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Letanci (kodi: 14000012) nga ora 11:00 – 17:00.

Vendet: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaje, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin  TSSHB – 14000012154 – Dobratin 2 – e Re .

****

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

LP 10kV Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Kontinierat refugjat, Hajvali afër Graçanicës, Ministria për Komunitet dhe Kthim, Hajvalia I, Hajvali xhamia, Qoliqet, Pacollët, Pacolli Rezidenca, Objekt banimi Pacolli, Emin Pacolli-Kompleksi banesor-familjar, Rrustem Pacolli, Këshilli Gjyqësor i Kosovës.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi  (kodi: 30000014)  nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrim/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Suhadolli (kodi: 41000020) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Lagjja e Re-fshati Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçuesëve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  09:00 – 16:00.

Vendet – rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë).

Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Nerodime dhe Nerodime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor  (kodi:73000004) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, riparimi i shtyllave, shtrëngim i përçusëve dhe pastrim i trasesë.

2.

TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 2  (kodi: 74000010) prej ores 11:00 -16:00.

Vendet – rrugët: 17 Shkurti (një pjesë), 18 Qershori, 28 Nëntori – Dardania dhe Fidanishtja, Adem Shala,  Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Adem Jashari, Arben Haliti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica, Bekim Berisha, Gjon Buzuku (një pjesë), Harun Beka, Ilaz Kodra – Fidanishtja, Lagjja II dhe Çamëria, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi (një pjesë), Osman Geci, Rasim Kiçina (një pjesë), Rexhep Mala (një pjesë) dhe Zahir Pajaziti (një pjesë).

Arsyeja: Rregullimin e mbulojës së TS Shkolla Teknike dhe eleminimi i rrezikut

****

Punime në projekte investive

1.

TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV  Qytet e fshatra  (kodi: 73000003) nga ora 09:00 – 17:00.

Vendet: Gjykata e Re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve në trasenë ekzistuese.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ratkoci (kodi: 82081006) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet – fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të demtuara afër TS – Ratkoci 5.

****

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Malisheva

Nga Dalje 10 kV Caralluka do të nderprehet:

NS 10/0.4kV TS DRENOVCI V me (kodi: 82082001006) nga ora 09:00-  12:00.

Vendet: TS  004 Carralluka IV dhe TS 025 Carralluka VII.

Arsyeja: Projekte investive dhe shtrirja e përçusëve të TU.

****

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Qendra (kodi: 81000002) në dy termine, nga ora 11:00 – 11:15 dhe nga ora 15:45- 16:00.

Vendet: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teutë, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS 32  (kodi: 81000002036) nga 11:00- 16:00.

Vendet: Një pjesë e Rr.Ismail Qemali deri te xhamia.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni