Kreu Financa Ne këtë muaj do të ekzekutohen shtesat prej 50€ për punëtorët

Ne këtë muaj do të ekzekutohen shtesat prej 50€ për punëtorët

nga Kontabilisti

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë. Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka prezantuar pikat e kësaj pako duke thënë se pagat e sektorit publik janë procesuar për ata që kanë punuar me orar të plotë.

Po ashtu, 50 euro e zotuara sipas ministrit Murati, nuk do të dalin bashkë me pagën në muajin shtator për shkak se tashmë pagat janë procesuar, por në muajin tetor në formë retroaktive do t’i marrin shtesat e muajit shtator dhe të muajit tetor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni