Kreu Financa Ekzekutohen shtesat për femijë per muajin Shkurt 2023

Ekzekutohen shtesat për femijë per muajin Shkurt 2023

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se janë ekzekutuar shtesat për femijë per muajin Shkurt 2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni