Kreu Financa Lajm i mirë. Ekzekutohen pagesat për lehona

Lajm i mirë. Ekzekutohen pagesat për lehona

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se janë ekzekutuar pagesat për lehona per muajin Shkurt 2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni