Kreu Financa Ekzekutohen shtesat prej 50 euro per punetorë nga Qeveria

Ekzekutohen shtesat prej 50 euro per punetorë nga Qeveria

nga Kontabilisti

Në kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin, është edhe masa mbështetëse për sektorin publik që parasheh shtesën prej 50 euro/muaj, duke filluar nga muaji shtator. Dje, përveç pagave të rregullta, punonjësve të sektorit publik që plotësojnë kriteret, u është paguar edhe shtesa për muajin tetor. Kurse sot jane ekzekutuar edhe shtesa retroaktive për muajin shtator. Shtesa paguhet veçmas pagës, dhe llogaritet si subvencion i patatueshëm, pra neto./Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni