Kreu Ekonomi Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot

Keto jane vendet qe nuk do te kene rryme sot

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të mërkurën (02.11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) prej 09:00 deri në  ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej 09:00 deri në  ora 16:00

Vendet: Mramor, Slivovë, Brusi, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit dhe  Mareci

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngim i përçuesve.

3.

Nga Në NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fushë-Kosova I (Kodi: 15018006 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese.

4.

Nga NS 110/10(20) [kV]  Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Hajvalia  (kodi: 19000040) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

5.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

NS 10/04[kV] Matiçan 4  (kodi: 19000079007) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Lagjja afër Restaurant Villa Piknikut –   Zona Matiçanit 4.

Arsyeja: Punime për rregullimin e tensionit tek konsumatorët.

6.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Poklek i Ri (kodi: 16100007) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe  Hib Petroli Zabel.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së drurit të tensionit të mesëm.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Tomoci   (Kodi: 50052004)  prej orës 09:00  deri në ora   14:00

Vendet: Fshati Gurakoc dhe një pjesë e fshatit Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga  NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 10:00  deri në ora   15:00

Vendet: Dersniku, Çabiqi, Caraviku dhe Gllareva.

Arsyeja: Energjizimi i linjës nga shtylla 12/1600 deri te TS.

* * *

Punime nga palët e treta                                                              

1.

Nga NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumi i Bardh (kodi: 51000012) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shiroka (Kodi: 32000019) prej 09:00 deri në  ora 14:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/ përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ujëvara (kodi: 40041011)  nga ora 10:00 deri në ora  12:00

Vendet – rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuar.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lypjani-Qendra  (kodi: 41000006)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet – rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë),  Hamëz Jashari (një pjesë),  Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë),  Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefën Gjeçovi, Skënderbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi.

Arsyeja: Energjizimi i konsumatorëve të rinj.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS-Kulla (Meti) (kodi: 40000031059) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: TS Kulla Meti.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

* * *

Punime nga KOSTT-i

1.

NS 110/35/10[kV] Ferizaj 1

Nga LP 10(kV) Rahovica do te nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Sazli II – Kulla (me kod: 40000014015 ) nga ora 11:00 deri ora 14:00

Vendet: Sazli II – Kulla TS 015.

Arsyeja: Eleminimi i rrezikut për banorët me rastin e këputjes së përçuesit.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shipoli  (Kodi: 70000001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë).

Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërgjë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, pastrimi i trasesë dhe përforcimi i shtyllave.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kabllot (kodi: 73000001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – rrugët: 22 Maji, Adem Jashari, Arsim Muzaqi, Avni Kinaku (një pjesë), Bedi Pejani (një pjesë), Blerim Zuqaku, Cetinës (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Drini i Bardhë (një pjesë), Marin Barleti (një pjesë), e Maçvës (një pjesë), Faruk Beqiri, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Gjergj Fishta, Gjon Buzuku, Haxhi Zeka, Ismajl Qemajli, Jeton Terstena (një pjesë), Krujes (një pjesë), Tiranës (një pjesë), Rexhep Musa, Shahin Krasniqi (një pjesë), Ukshin Kovaqica (njëp jesë), Vllaznit Gërvalla (një pjesë), Vushtri dhe Hamdi Ferati.

Arsyeja: Projekte Iivestive, demontimi i kthinave ekzistuese 10 kV dhe montimi i kthinës modulare me gaz, 20 kV630A 20 kA,  2 fusha me ndarës dhe fusha transformatorike, tipi i kthinave -kompakt me  mbrojtje dhe indikatorë  për  tokëzim  (2+1) . 20 kA.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Opterusha (Kodi: 82000010) prej 09:00 deri në  ora 14:00

Vendet – fshatrat: Bellacërkë, Brestoc,Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoçë dhe  Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 35/10[kV] Gjakova ll  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Raq-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës së dëmtuar të  tensionit të mesëm në Firzë.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 09:00 deri 10:00  si dhe 16:00 deri 18:00

Vendet – fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension nga ora 09:00 deri në ora 18:00:

NS 10/0.4[kV] Golluboci I             (Kodi: 82082007012)

NS 10/0.4[kV] Golluboci II           (Kodi: 82082007014)

NS 10/0.4[kV] Golluboci III          (Kodi: 82082007055)

Vendet: Një pjesë e Gollubocit.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritje të shtyllave dhe shtrirje të përçuesve.

2.

NS 35/10[kV] Gjakova I  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri në ora 17:30

Vendet – fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçuesve dhe të konzollave në shtyllat e reja.

3.

NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cermjani  në SSH Cërmjan nga ora 08:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-2          (Kodi:80080012034)

NS 10/0.4[kV]  IPKO                (Kodi:80080012036)

NS 10/0.4[kV] Rashkoc 2        (Kodi:80080012038)

NS 10/0.4[kV] Grgoci 1            (Kodi:80080012308)

NS 10/0.4[kV] Gergoci 2         (Kodi:80080012309)

NS 10/0.4[kV] Zhabel plak      (Kodi:80080012310)

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-1          (Kodi:80080012311)

NS 10/0.4[kV] Bardhaniq       (Kodi:80080012313)

NS 10/0.4[kV] Bare e madhe  (Kodi:80080012314)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 1      (Kodi:80080012315)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 2    (Kodi:80080012316)

NS 10/0.4[kV] Krelan 1           (Kodi:80080012317)

NS 10/0.4[kV] Krelan 2          (Kodi:80080012318)

NS 10/0.4[kV] Krelan 3          (Kodi:80080012319)

NS 10/0.4[kV] Krelan 4         (Kodi:80080012504)

Vendet: Zhabel, Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Shqiponjë dhe Krelan.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS MINORITARET  (kodi: 81000001011) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Sejf.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pozharani  (Kodi: 61065014) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – fshatrat: Fshati i Ri, Pozharan dhe Ramjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti  (kodi 61065004) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet – fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni