Kreu Financa Hapet aplikimi për shtesat për fëmije të lindur nga viti 2009

Hapet aplikimi për shtesat për fëmije të lindur nga viti 2009

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë. Në vijim mund të gjeni vegëzën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312

Ju gjithashtu mund të pëlqeni